vedixin 30cps

Mod de administrare:

Oral, 1 capsula pe zi, dupa masa.

Compozitie:

  • Extract de afine

  • Luteina si zeaxantina

  • Vitamine si microelemente

Comanda acum!

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-fresh-blueberries-wood-wooden-background-close-up-image42882769Afinele

Au proprietatea de a imbunatati vederea slabita, inclusiv pe timp de noapte, datorita continutului de antociani, substante din grupul flavonoidelor care sustin nutritia structurilor delicate ale retinei si contribuie la producerea si refacerea rodopsinei, un pigment vizual esential vederii corecte.

Extractul din aceste fructe participa direct la acomodarea ochilor la schimbari de intensitate a luminii si la o acuitate vizuala mai buna, atat pe timp de noapte, cat si in lumina puternica din timpul zilei. Afinele intaresc tesutul conjunctiv si previn deteriorarea cauzata de radicalii liberi, tot datorita antocianilor care protejeaza celulele retinei de aparitia alterarilor degenerative si inflamatorii si imbunatatesc acuitatea vizuala.

Luteina

Este un antioxidant important pentru vedere, ajutand la o mai buna circulatie sanguina la nivelul ochilor si protejandu-i impotriva radiatiilor UV in exces.

Cantitatea de luteina recomandata de experti este de 4 – 6 mg pe zi, insa s-a descoperit ca majoritatea persoanelor nu consuma mai mult de 2 mg pe zi, mai ales in sezonul rece, datorita faptului ca cea mai mare cantitate de luteina absorbita de organismul nostru se gaseste in legumele cu frunze verzi, precum spanacul. Vedixin completeaza cantitatea zilnica de luteina de care este nevoie pentru o vedere optima.

Complex de vitamine

Vedixin contine Vitamina B2, Vitamina A, Vitamina C, Seleniu si Zinc. Zincul contribuie la metabolisul normal al vitaminei A, iar impreuna toate contribuie la mentinerea vederii normale. Vitamina C este un puternic antioxitant ce contribuie activ la franarea proceselor degenerative din organism.